Dobrodošli na stranicu Nogometnog Saveza ZDK

Održana Skupština NSZDK

05.03.2024. godina

Održana izvještajna sjednica Skupštine Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona, u sali hotela „Dubrovnik“ u Zenici, na kojoj su pored delegata Skupštine prisustvovali i gosti Irfan Durić, potpredsjednik N/FS BiH, Dragan Soldo predsjednik NS FBiH, Mirsad Drljević dopredsjednik NS FBiH, te Eldin Baković Generalni sekretar NS FBiH.

Na dnevnom redu današnje sjednice razmatrani su i usvojeni Zapisnik sa sjednice Skupštine NSZDK od 14.03.2023. godine, Izvještaj o radu i ostvarenim prihodima i rashodima Nogometnog saveza ZDK za 2023. godinu i Plan aktivnosti i plan prihoda i rashoda NSZDK za 2024. godinu.

Od prisutnih gostiju obratili su se  Irfan Durić, potpredsjednik N/FS BiH i Dragan Soldo predsjednik NS FBiH, koji su pozdravili sve prisutne i istakli da je organizacija i timski rad Nogometnog saveza ZDK u svim segmentima na zavidnom nivou.

Predsjednik Saveza Muris Jabandžić i Generalna sekretarka Safija Mahmić  zahvalili su se N/FS BiH, Vladi ZDK, te ostalim sponzorima i donatorima, koji su podržali rad i aktivnosti Saveza u izvještajnoj godini i projekte najavljene u 2024. godini.